Meditation

med mera

Anandraj Larsen

Kroppsterapeut

e-post: anandraj@aflo105.se

tel: 073-741 95 11

Meditation med mera

Jag (Anandraj) har Osho och Ratu Bagus som mina andliga vägledare. Jag har mycket lång erfarenhet av andliga och psykologiska processer, såväl individuella som kollektiva. I mitt arbete som kroppsterapeut blandar jag indiska, meditativa traditioner med moderna, västerländska psykologiska perspektiv. Jag är även certifierad AUM-ledare och utbildad massör.

 

Massage/healing

Du är välkommen till mig för massage och/eller healing. Med min massage åstadkommer jag djup avslappning hos dig! Jag blandar klassiska, indiska massagetraditioner med modern, västerländsk teknik. Har du exempelvis ömma muskler, arbetar jag med elektro-terapi och ultraljud. Det ökar genomströmningen av blodet och rörligheten i lederna, vilket ger ett större välbefinnande. Jag använder mig även av modern kinesisk koppning och håller även kurser i massage för hemmabruk.

 

Med min healing hjälper jag dig att gå djupt in i dig själv! Jag är en förmedlare av positiva energier, som med din tillåtelse strömmar in i ditt varande. Tack vare dessa energier, kan du lösa upp djupa, mentala och känslomässiga spänningar och blockeringar. Därigenom uppstår nya perspektiv och oväntade sätt att se tillvaron och dig själv på.

Gårdens meditationssal

Övervåningen på vår stora lada rymde förr hö till arbetshästarna. Den är nu omgjord till en vacker och rymlig meditationssal. Här erbjuder vi kortare och längre retreater, kurser, dagsprogram etc i meditation, shaking, massage, yoga och mycket mer.

 

Du är välkommen att hyra meditationssalen för såväl kortare som längre arrangemang. Då kan vi också ordna med mat och fika enligt önskemål, för såväl större som mindre grupper. Vi har en stor köksträdgård. Kontakta oss! Boende går att ordna, i huset samt på den närbelägna campingen.

Retreat varje sommar

Varje år håller vi en internationell Ratu Bagus shaking retreat här på gården. 2016  var retreaten fem dagar lång och hade vi deltagare ända från Australien!  Ratu Bagus är en balinesisk energimästare som verkar för en typ av aktiv meditation kallad shaking. Läs mer om detta på www.ratubagus.com

Under varje retreat bestiger vi Hällberget och mediterar på toppen med utsikt över snöklädda toppar. Här är ett foto från 2016.

Förlagscoach / Hästar  |  lotte@aflo105.se  |  070-304 08 57

Bygg & Renovering / Meditation m.m. anandraj@aflo105.se  |  073-741 95 11

Åflo 105, 830 51 Offerdal  |  Sverige

 

© Åflo 105

Förlagscoach / Hästar

lotte@aflo105.se  |  070-304 08 57

Bygg & Renovering / Meditation m.m.

 anandraj@aflo105.se  |  073-741 95 11

Åflo 105, 830 51 Offerdal  |  Sverige

 

© Åflo 105